Visste du att...

Nybörjarkurs i spelutveckling i Piteå

swegame spelutveckling fatshark

Paltschtaan lär dig göra spel – helt gratis

Nybörjarkurs i spelutveckling och det står inget om pris, så vi förutsätter att det är gratis. Det hela börjar den 14:e november och det finns åtta platser. Det är Arctic Game Labs som är i farten igen och den här gången alltså i Piteå för de som inte känner till var palten kommer från.

Mer information via Facebook >>

Så här beskrivs arrangemanget av anordnarna
Under 6 kvällar går vi tillsammans igenom grunderna i programmet Unity och lär oss att programmera i C#, samtidigt som vi skapar ett enklare plattformsspel. Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på dataspelsutveckling eller kanske vill utveckla ditt företag för att leverera produktioner byggda på spelteknik.

Utbildare är Magnus Esko som bland annat släppt spelet Rush to Adventure på Steam och lär ut Unity för Indiespelutvecklingslinjen vid Sunderby Folkhögskola.

Utbildningen sker på Kaleido i Piteå och vi tillhandahåller datorer på plats. Du bör ha datorvana och ett intresse att lära dig programmering. För att alla enkelt ska kunna följa med och få den hjälp de behöver så har vi endast 8 platser.

Lämna ett svar