Visste du att...

Svenska Apex Construct premiärvisades idag

Apex Construct

Apex Construct hade idag världspremiär

Apex Construct är Fast Travel Games första spel och det kommer till en massa VR-enheter, däribland Sony VR och därför visades det på Sonys evenemang i Paris innan mässan Paris Games Week sparkar igång.

Så här beskriver Fast Travel Games sitt spel
Travel to the shattered future of Apex Construct, where merciless robots prowl the world as a result of mankind’s reckless experiments. As these synthetic creatures seek to dominate their new hunting grounds, you must use both your wits and combat skills to survive. In this atmospheric first-person Action/Adventure game, built exclusively for VR, the fate of mankind rests on you – the last human alive.

Förutom Playstation VR, så kommer också spelet till Oculus, Vive och Windows Mixed Reality.

Lämna ett svar