Visste du att...

Commodore 64-version av Fatsharks teaser-film

Vermintide Commodore 64

Commodore 64-version av Vermintide 2-film.

För lite drygt en månad sedan släppte svenska Fatshark en teaser-film för sitt kommande spel Warhammer Vermintide 2. Nu har en svensk Commodore 64-kodare vid namn Trasher gjort samma trailer, eller i alla fall samma upplägg, på Commodore 64.

Filmen är alltså inte en film, utan det är ett nedladdningsbart demo som man kan laddas in via en 5,25 tums diskett och spelar upp på datorn. Det går även att spela upp demot, som det går under i C64-kretsar, via en emulator.

Warhammer Vermintide 2 är meddelat till PC och konsoler. Nu på tisdag har Fatshark en livesändning på Twitch där de berättar mer detaljer om spelet – dock knappast en C64-version, hur koolt det än hade varit.

Lämna ett svar