Visste du att...

Playstation-kampanj för GT Sport bjuder på joypad-kontrollerad Nissan GTR

För några dagar sedan satt vi i en spelstol och körde en Nissan GTR. Det var rätt häftigt, men inget i jämförelse med vad Sony själva har gjort.

En kampanjvideo som framför allt flirtar med bilentusiastsidor på nätet har Sony riggat upp en Nissan GTR så att den kontrolleras via en Playstation-pad. Det innebär ju faktiskt att alla kan vara en racingstjärna, men med vetskapen om att många spelare – undertecknad speciellt – bromsar sent och hamnar utanför banan rätt ofta. Det kan man läsa om i våran spelstolssession till exempel. Då kostar det inget om bilen studsar runt eller åker in i en vägg. I det här fallet skulle det bli en rätt dyr hobby då racingbilar inte är de billigaste att reparera. Misstänker också att försäkringsbolagen inte skulle vara intresserade av att försäkra bilen heller.

Lämna ett svar