Visste du att...

Vi har spelat GT Sport till Playstation 4 idag

GT Sport Playstation 4

Idag provade vi GT Sport på PS4.

Vi körde två olika spelupplägg, vanlig racing och drifting. Vi kunde välja mellan VR och vanlig hederligt spelande. I båda fallen sittandes i en racingstol med ratt och pedaler. VR är alltid hett, men det är inte så man spelar hemma allt som oftast, så vi placerade alla våra ägg – eller spelminuter – i en och samma korg och det var den utan VR.

Racingendelen…
hade ett antal banor att välja på, men i och med att jag haft nöjet att åka runt på Willow Spring blev det mitt första och enda val av bana. Jag började med en Nissan GT-R i någon form av sympati för Herr Hegevall som inte har möjlighet att köra Volvo. Den var snabb som sjutton och gav mig möjlighet att titta på saker utanför banan. Ovanan med ratt och sitta i en stol skyller jag på. Sedan gick jag ner till en Mitsubishi rallybil och lyckades i alla fall komma över mållinjen som trea – trots en utflykt i samband med sista kurvan.

Driftingen…
gick ut på att sladda på utvalda ställen – kurvor – och få så många poäng som möjligt. Första bilvalet var lätt, bakhjulsdrivet med en massa hästkrafter. Ett mycket dåligt val i mina händer, den hade kort och gott för mycket kraft och om man fått poäng på antal donuts gjorda – då hade jag legat bra till. Men det fick man inte.

Nästa bilval var samma Mitsubishi som ovan och trots att den är fyrhjulsdriven, något som ingen driftingbil är, funkade den mycket bättre i mina händer. Fick till och med ihop en poäng som säkert kan ha varit den bästa någonsin.

Allt som allt ser GT Sport mycket bra ut och det kommer bli kul att testa spelet mer när det är ute i handeln.

Lämna ett svar