Visste du att...

598 nya miljoner till THQ Nordic

THQ har genomfört en nyemission på 589 miljoner kronor via ett stort antal svenska och internationella institutioner, kan man läsa i tidningen Breakit.

Det går bra för THQ Nordic och ett sätt att göra sina aktieägare glada är att investera i nya saker och rätt nyligen köpte de till exempel upp en tysk spelutvecklare. Med nästan 600 nya miljoner i bakfickan kan det fortsätta shoppa. Vi tror att en svensk studio belägen i Stockholm – bland annat – kommer att hamna under THQ Nordics ägande, men det är bara en gissning.

”Vi kommer fokusera på det vi kan – med andra ord olika varumärken inom konsol och hardcore gaming och även utvecklare till det. Vi har tidigare kommunicerat att det skulle kunna inkludera mindre förläggare också”, säger Lars Wingefors till tidningen Breakit.

Det mest förvånansvärda i det citatet är väl att konsolspelande inte är hardcore…

THQ Nordic

Lämna ett svar