Visste du att...

Fatshark firar 10 år som spelutvecklare

I kväll firade Fatshark 10 år som spelutvecklare med ett temaparty där vatten var den gemensamma nämnaren. Hajarna duggade tätt och det återfanns fantastiska kreationer på plats. Undertecknad skippade utklädnad, även om Mats antydde att jag var utklädd till en idiot. Han var säkert rätt.

10 år som spelutvecklare har innehaft diverse spel som bland annat innefattar Lead and Gold, Krater och Hamilton’s Great Advenuture och spelmotorn Bitquid. Den stora succén blev Warhammer Vermintide och denna har nyligen fått en efterföljare utannonserad; Warhammer Vermintide 2.

Partajet började vi 18.00 för personal och vid 19.00 öppnades dörrarna för vänner och andra utvecklare. Det var en trevlig fest som höll på längre än undertecknad orkade stanna kvar. En heldag på Comic-Con och efterföljande partaj fick göra att kvällen avslutades vid midnatt.

Fatshark 10 år

Lämna ett svar