Visste du att...

Starbreeze spel Geminose blir Switch-exklusivt

Geminose

Geminose är ett koncept som Starbreeze köpte upp för några år sedan och det var varit relativt tyst om det sedan dess – i alla fall vad vi känner till. Nu har de meddelat att spelet Geminose: Animal Popstars kommer att dyka upp till Nintendo Switch och dessutom vara exklusivt för konsolen.

Spelet går ut på att man ska bygga ett band av Geminose-karaktärer, vilka alla har en unik personlighet. Lås upp diverse klädval för att skapa den looken som ditt band ska ha. Över 30 instrument finns med i spelet och många varianter av dem. När du är en mästare, då kan du uppträda på festivaler och kanske åka på världsturné.

Bo Andersson på Starbreeze säger ”Vi är superimponerade av Switch, dess installationsbas och av Nintendos fans. Vi kommer lansera Geninose: Animal Popstars exklusivt till Switch och ta det till vardagsrum världen över.”

Inget lanseringsdatum är meddelat för Geminose än och vi återkommer när det dyker upp.

Geminose Animal Popstars

Lämna ett svar