Visste du att...

Warhammer Vermintides soundtrack på Itunes

Jesper Kyd

Jesper Kyd ligger bakom musiken till Warhammer Vermintide som är utvecklat – och utgivet – av svenska Fatshark. Den 26:e september kommer soundtracken att släppas på bland annat Itunes och då innehållandes spår även från diverse DLC:er.

Kyd började sin karriär för länge länge sedan med att skapa musik på Commodore 64, ni vet världens genom tiderna bäst säljande dator, för att sedan övergå till Commodore Amiga. Han skapade musik tillsammans med en annan dansk musiker vid namn Mikael Balle och de kallade sig Kyd Balle.

Vermintides soundtrack går att förbeställa nu via Itunes och Sumthing.

Amiga-demo med musik av Kyd Balle under demogruppen (kan vi kalla dem) The Silents, som senare blev Digital Illusions.

Lämna ett svar