Visste du att...

Fatshark meddelar Warhammer Vermintide 2

Med 1,5 miljoner sålda Warhammer Vermintide var det väl bara en tidsfråga när en uppföljare skulle utannonseras av svenska Fatshark. Det gjorde den idag och spelet kommer att heta Warhammer: Vermintide 2.

De går inte ut med mer information än namn och logga, men vi kan väl förmoda att det kommer bygga på samma koncept, men säkert innehåller en massa nyheter. Vill du veta mer, då kommer Fatshark att berätta en massa om Vermintide 2 via en live webbsändning på sin Twitch-sida den 17:e oktober klockan 19.00.

Spelet kommer till PC och konsoler. De sägs inte exakt vilka, men man kan väl förmoda att Playstation 4 och Xbox One får var sin version i och med att första spelet kom till dessa två.

Vermintide 2 har en Steam-sida med några miljöbilder och den hittar du här.

Warhammer: Vermintide 2 Teaser Trailer

Lämna ett svar