Visste du att...

Super Mario Odyssey spelbart på Comic-Con i Stockholm

Den 15–17 september hålls Comic-Con Stockholm på Kistamässan i Stockholm och då har alla besökare möjligheten att besöka Nintendos monter och testa spel till Nintendo Switch och Nintendo 3DS. Med en monteryta på 250 kvadratmeter kommer det finnas gott om spelstationer där du och alla andra besökare kan provspela de allra största kommande spelen till Nintendos spelkonsoler.

Passa på att bli en av de första i Sverige att provspela höstens hetaste spel, Super Mario Odyssey. Ta också chansen att provspela det massiva rollspelsäventyret Xenoblade Chronicles 2 och utforska de fientliga rymdmiljöerna i Metroid: Samus Returns. I Nintendos monter finns någonting för alla!

Förutom möjlighet att provspela nya Nintendo-spel (se listan nedan) kan en lyckligt lottad besökare vinna ett exemplar av alla amiibo-figurer från Nintendo. Alla Amiibo-figurer som Bergsala (svenska Nintenedo) har lanserat går att vinna i vad de kallar ”Den ultimata Amiibo-tävlingen”. I priset ingår nästan 150 olika amiibos till ett uppskattat marknadsvärde av 30 000 kr. Tävlingen är endast öppen för besökare på Comic-Con Stockholm och mer information om hur besökare går tillväga för att vinna kommer att finnas på plats Nintendos monter. Vinnaren kommer att presenteras på www.nintendo.se senast den 1:a oktober.

Förutom de redan lanserade spelen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Arms, 1-2 Switch och Splatoon 2 finns kommer följande spel att finnas spelbara i vår monter.

· Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)
· Pokken Tournament DX (Nintendo Switch)
· FIFA 18 (Nintendo Switch)
· Xenoblade Chronicles 2 (Nintendo Switch)
· Fire Emblem Warriors (Nintendo Switch)
· Metroid Samus Returns (Nintendo 3DS-familjen)
· Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser’s Minions (Nintendo 3DS-familjen)
·
Observera att den här listan kan komma att fyllas på. Håll utkik på Nintendos hemsida för senaste uppdateringarna.

För att läsa mer om Comic-Con Stockholm via deras hemsida; www.comicconstockholm.se/

Lämna ett svar