Visste du att...

Biomutant från svenska Experiment 101 utannonserat

Ett nytt svenskt spel utannonserades idag och det är Biomutant från Experiment 101.

Det kan vara så att du inte hört talat som studion innan, men den chefas av Stefan Ljungqvist som tidigare var Creative Director på Avalanche Studios. 101 ingår även i Goodbye Kansas-sfären och det utvecklas – självklart? – på Södermalm, nära Södra Station för att vara exakt.

Biomutant kommer till Playstation 4, Xbox One och PC. Utgivaren är också svensk, det är THQ Nordic. Inget datum är satt än, men ett år, och det är 2018.

Pressmeddelandet beskriver spelet så här…

Explore a world in turmoil and define its fate – will you be the hero and saviour or lead it to an even darker destiny?

Biomutant’s unique design lets players change their character’s abilities and appearance with powerful mutations, bionic prosthetics and weapons. Grow claws, sprout wings, or attach a robotic leg – each choice will impact the way your hero plays in real-time combat that blends melee martial arts and firearms.

Set in an imaginative post-apocalyptic universe, Biomutant is a kung fu fable filled with fantastic creatures to discover, dangerous factions to navigate, and colorful worlds to explore with mechs, paragliders, balloons, mounts, jet skis and more.

Och så några screens

Lämna ett svar