Visste du att...

Nintendo i Amerika säger att de får en massa SNes Classic

Nintendo i USA har via Facebook meddelat att det kommer att finnas en massa Super Nintendo Classic-enheter hela vägen fram till årets slut. Ni vet vi inte om det gäller i Europa också, men vi kan väl hoppas att det inte bara är jänkarna som Nintendo prioriterar.

”We appreciate the incredible anticipation that exists for the Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition system, and can confirm that it will be made available for pre-order by various retailers late this month.

A significant amount of additional systems will be shipped to stores for launch day, and throughout the balance of the calendar year.”

I samband med den posten meddelade de också att utvalda återförsäljare kommer börja med förhandsorder senare i augusti.

Lämna ett svar