Visste du att...

Lost Sphear till PS4 och Switch får ett lanseringsdatum

Square Enix meddelade idag att deras Lost Sphear från Tokyo RPG Factory kommer att släppas den 23:e januari nästa år. Plattformarna är Playstation 4, Nintendo Switch och PC via Steam.

Chockerande nog börjar spelare spelet som en ung pojke i en liten by. Enormt annorlunda från andra rollspel. Han vaknar i alla fall efter en dröm och finner att sin by håller på att försvinna. För att stoppa hela världen från att för alltid bli förlorad tar sig pojken och hans vänner an uppdraget att återuppbygga världen genom minnen och göra dem verkliga ting.

Lost Sphear continues Tokyo RPG Factory’s dedication to blending the nostalgia of classic Japanese role-playing games with the latest technology for a new generation of gamers. The game will feature an enhanced gameplay system with a revamped ATB (Active Time Battle) system offering more freedom in combat, seamless environments, and various locations to explore.

Lämna ett svar