Visste du att...

Super Cloudbuilt nära lansering på Playstation 4

Svenska Coilworks spel Super Cloudbuilt finns nu ute att köpa på pre-order på Playstation-butiken. Slår man till nu får man spela tre nivåer och en övningsyta innan det släpps officiellt den 24:e juli.

Super Cloudbuilt kommer även till Xbox One, men om det finns ingen uppgift i dagsläget. Köper man spelet idag kostar det $19.99, men är man Playstation Plus-medlem, då får man det för $17.99. Priser och tillgänglighet för Europa saknar vi just nu, men gissningsvis liknande men med en Euro-symbol innan.

Så här säger utvecklarna, eller om det är utgivarna, om spelet (de pratar engelska)

In Super Cloudbuilt, players sprint across stretches of disjointed platforms towering above a bottomless void as a young soldier named Demi. Though runners are free to take the time they need, Super Cloudbuilt’s true challenge is realized by nailing precise platforming and landing shots with Demi’s blaster as quickly as possible to claim a place at the top of the game’s leaderboards.

With Story, Ranked and Rush modes as well as a total of 177 challenges, Super Cloudbuilt offers a treasure trove of feats for players to master. Whether players opt to explore at their own pace or set world records on fire, Super Cloudbuilt is a vivid, invigorating experience sure to keep anyone at the edge of their seat.

Här köper du spelet på Playstation Store.

UPPDATERAT: Spelet finns även ute i Europa säger utvecklarna via Twitter.

Lämna ett svar