Visste du att...

Cat Quest – katter på äventyr

Katter är poppis på internet. En resebyrå har snappat upp det och har kattungar i sin reklamfilm här på hemmaplan och bevisligen har de här engelska utvecklarna listat ut samma sak. Att katter är poppis alltså.

Cat Quest kommer att dyka upp till Playstation 4 och Nintendo Switch under senare delen av året, och de som inte gillar joypads kan spela det via Steam inom en snar framtid.

”A 2D action-RPG featuring real-time combat in a vast open-world setting, Cat Quest sends you on an epic journey to defeat the pawerful and meowsterious Drakoth, the evil catlord who kidnapped your sister, and uncover your destiny as the Dragonblood, the last of a pawsome long-lost race of dragonslayers.

Explore a massive overworld map, complete dungeons for epic loot, take on challenging quests, level up your spells and save the world of Felingard from certain catastrophe in Cat Quest. Prepare for the ultimate catventure!” Säger utvecklaren.

Lämna ett svar