Visste du att...

99 Vidas – The Game närmar sig lansering

Final Fight har eventuellt varit inspiration för kommande 99 Vidas – The Game. Det är i alla fall en brasiliansk studio med bas i huvudstaden Sao Paulo som gjort ett spel tillsammans med en pod-cast och det är de som är casten…

De skickade ut ett pressmeddelande idag som sa att de nu är nära lansering till Playstation 4, Playstation 3 och Playstation Vita. Videon de skickade med sade release tredje kvartalet 2016, så vi gissar att det är lite försenat. Så de har bara missat releasedatum med ett år.

11 karaktärer, fyra spelare coop via samma enhet eller online, sex nivåer, två bonusnivåer (blir det inte åtta då?), sex utmaningar, versus, massor av vapen och attacker, samt karaktärer som blir bättre med erfarenhet – precis som i verkliga livet.

Kommer i alla fall på Sonys onlinebutik inom en – kanske – snar framtid.

Lämna ett svar