Visste du att...

One Plus visar upp femmans baksida

 

One Plus har så som alla andra telefontillverkare läckor när det gäller bilder på sina kommande telefoner. Eller inte bara bilder, allt som finns i den också.

Dubbla kameror på baksidan, som är något av ett krav sedan inte allt för länge. I och med att Samsung inte har det på sina allt annat än billiga S8:or gör nog också att alla som har det trycker på det extra.

För att visa upp vad de vill att folk ska se och veta om har One Plus släppt en officiell bild på kommande 5:ans baksida. En snygg lur. Det som de inte visar upp är framsidan, för allt sedan LG och Samsung släppte telefoner med mer skärm och mindre döda ytor – eller kanter – så har även det blivit ett krav. Bilderna som läckt visar att det är rejäla kanter på 5:an och då är det inte något som de vill ha fokus på – att de känns gamla utseendemässigt redan innan lansering.

Vi hoppas att det inte är några markanta kanter och återkommer så snart vi vet mer.

Lämna ett svar