Visste du att...

Ny kompakt Nikon som filmar i 4K under vatten

Nikon lanserar helt nya COOLPIX W300 – en kompaktkamera som tål alla väder och även hänger med på djupt vatten.

Med COOLPIX W300 blir det enkelt att ta foton med 16 MP och att spela in 4K/UHD-video på djup ner till 30 m utan hus.¹ Den här dammtäta kompaktkameran är lika kraftfull på fast mark och ger inte upp ens när temperaturen närmar sig -10 °C.² Det stöttåliga kamerahuset klarar dessutom fall från upp till 2,4 m.³ Med det ljusstarka NIKKOR-vidvinkelobjektivet kan användarna ta fantastiska bilder i svagt ljus eller dunkla miljöer under vatten. Makroläget används för att ta extrema närbilder av naturens små underverk, ovan eller under vatten. Kameran stöder GPS/GLONASS/QZS så att du enkelt kan geotagga bilder och logga dina resor. Och med SnapBridge-anslutningen kan användarna synka bilder till en smart enhet medan de fotograferar eller använda den smarta enheten för fjärrfotografering.

COOLPIX W300 förväntas finnas i butik i slutet av juni. Rekommenderat pris är 4790 kr.

Lämna ett svar