Visste du att...

LG G6 ute i Sverige – till högst varierande priser

Nu är LG G6 ute i Sverige och det till högst varierande priser. Elgiganten är exklusiv återförsäljare och vill ha 7490 kronor för telefonen, vilket känns i överkant när man sneglar mot Samsung S8. CDON däremot har specialpris på 5990 kronor, vilket är var vi trodde den skulle landa initialt. De har den på på lager. Mediamarkt har den för 5989 kronor, men bara på förhandsbeställning – förmodligen då Elgiganten är exklusiv återförsäljare i skrivande stund.

CDON har alla färger, Mediamarkt bara i svart. Elgiganten har också alla färgerna, men vem bryr sig när den är 1500 kronor dyrare där? Var för övrigt inne på en Elgiganten och de vill inte prismatcha då CDON inte räknas och Mediamarkt inte hade den i lager.

Pressmeddelande från LG nedan.

Stockholm, 28 april, 2017 — LG börjar nu tillsammans med Elgiganten, den officiella nordiska återförsäljaren av LG:s mobiltelefonprodukter, leverera företagets efterlängtade smartphone LG G6 på den nordiska marknaden.

LG G6 kombinerar nästa generations teknik med en elegant och modern design. Telefonen kommer med en FullVision-bildskärm på 5,7 tum i 18:9-format och som är sömlöst integrerad i metall- och glaskonstruktionen. Med Quad HD+-upplösning som ytterligare förstärks med Dolby Vision ger G6 en fantastisk biolik tittarupplevelse i en telefon som enkelt och bekvämt kan hållas i handen.

De första reaktionerna på LG G6 har vida överträffat våra förväntningar, säger Andrew Coughlin, Northern Europe Business Leader, LG Electronics Mobile Communications. Vi ser fram mot att arbeta med Elgiganten för att leverera denna mycket efterlängtade telefon till konsumenter i Norden.

På kamerasidan fortsätter LG det vinnande konceptet med en separat 13MP vidvinkelkamera på baksidan av G6, som dessutom har en vidvinkelkamera på 5MP i fronten så att selfies nu rymmer ännu fler personer. Vidare gör bildskärmens 18:9-format att den kan delas in i två identiska kvadrater vilket är idealiskt för att göra flera saker samtidigt. Gränssnittet för G6 kamera har tagits fram med sociala medier i åtanke.

LG G6, som fick ett varmt välkomnande och hela 36 olika utmärkelser under Mobile World Congress tidigare i år, kommer i färgerna Astro Black, Ice Platinum och Mystic White.

Pris och tillgänglighet
Elgiganten påbörjar försäljning av LG G6 med start den 27 april och ett pris på 7 490 kronor. LG G6 kommer även att finnas tillgänglig via utvalda operatörer i Sverige och Finland.

Lämna ett svar