Visste du att...

Nintendo släpper ny DS – 2DS XL

Spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen kommer att få ytterligare en medlem ganska snart. Den 28:e juli släpps New Nintendo 2DS XL.

Som du kan se i trailer har New Nintendo 2DS XL en ny design och den kommer finnas i färgvarianterna BLACK+TURQUOISE och WHITE+ORANGE. Den har samma stora skärm som New Nintendo 3DS XL och är lika kraftfull, men väger något mindre. Precis som namnet antyder visar New Nintendo 2DS XL alla spel endast i 2D. Den har också inbyggt stöd för amiibo.

På denna spelkonsols releasedag kommer vi dessutom släppa tre storspel som passar utmärkt oavsett vilken spelkonsol i Nintendo 3DS-familjen du har:

  • Hey! PIKMIN: I detta helt nya Pikmin-spel ska du ta Captain Olimar genom 2D sidscrollande banor och samla ihop Sparklium till hans trasiga rymdskepp, S.S. Dolphin 2. Använd pekskärmen för att välja rätt Pikmin för rätt tillfälle. Kasta dina Pikmin på fiender eller föremål för att ta dig framåt och lösa pussel i detta mysiga äventyr.
  • Miitopia: Ta med dig din Mii och dina Mii-vänner och upptäck ditt Miitopia. Låt Mii-figurer få olika roller och se spännande scenario när de tar sig an kampen mot Dark Lord, som ondskefullt nog stulit ansiktena från folk i Miitopia. Du kan ta in Mii-karaktärer från andra spel som Miitomo och Tomodachi Life, eller skapa ditt eget Mii-team. Ett lättsamt rollspel där du skapar relationer och bygger team.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Det tredje spelet i den populära Brain Training-serien. En spelserie som för övrigt redan sålt över 15 miljoner exemplar av Brain Training-spel i Europa. Gör dig redo att träna hjärnan. Här handlar det om att visa hur bra du är på att fokusera.

Lämna ett svar