Visste du att...

Provat Samsung S8 och S8 Plus idag

Idag kom priset på LG G6, vilket var en enorm besvikelse då det var 7940 kronor. Det var över tusen kronor mer än i alla fall jag satt som maxgräns, och kanske till och med femtonhundra mer än jag hoppats på. Med den prislappen blev Samsung ännu sexigare kort och gott. Och ett par timmar efter LG-priset dök upp, då fick jag möjligheten att kika på både S8 och S8+.

Mina första intryck för båda telefonerna var att de var mycket mindre än jag förväntat mig. S8 känns ganska liten till och med, trots att den har 5,8 tum. Märkligt, men så var känslan. S8+ som jag förväntat mig skulle vara enorm – det var den inte. Den är större än det jag använder idag, men det var höjden som skiljde sig och det var cirka två centimeter.

Båda telefonerna är riktigt snygga och de är väldigt sköna att hålla i. S7 kändes lite vass i kanterna, men det är helt borta. De två färgerna, en av de gråa och den svarta, var som så vanligt enormt mottagliga för fingeravtryck. De blir kort och gott flottiga på nolltid.

Skärmarna är lysande på båda. Riktigt klara och snygga. Gränssnittet är vad man kan förvänta sig och allt rullar på snabbt. Allt som allt, med mina tjugo minuter med telefonerna, så kan jag inte säga annat än att båda gav mersmak. Jag skulle nog kunna tänka mig att ha en Plus-version till och med. Något jag inte hade trott innan jag provade dem. Priset är en rejäl uppförsbacke dock.

 

Lämna ett svar