Visste du att...

Nintendo Switch superpoppis på smygvisningen i Kungsbacka

Svenska Nintendo bjöd in allmänheten till sitt kontor i Kungabacka den här helgen för att få prova nya Nintendo Switch innan den släpps – och innan alla andra i Sverige. Att det skulle bli ett populärt evenemang var det nog ingen som tvivlade på, men på bilden nedan kan ni se hur populär det blev. Kön sträckte sig runt om hela Bergsalas kontor på Marios gata.

Den missinformerade allmänheten brukar säga att tv-spel är för barn och speciellt allt som har med Nintendo att göra. Av bilden att bedöma så är det precis tvärt om. Det syns ett par yngre förmågor, men de är inte många. Det är mer eller mindre vuxna män primärt.Det man i så fall kanske skulle kunna poängtera är väl att det är få tjejer på plats, men det var kanske inte helt oväntat? Man kan också se att svarta eller i alla fall mörka jackor, det är det primära vinterplagget hos spelintresserade.

Lämna ett svar