Visste du att...

Playstation 4 passerar 40 miljoner sålda enheter globalt

Sony annonserade idag att det har sålts över 40 miljoner Playstation 4 till konsumenter, vilket gör konsolen till den snabbast säljande i Playstations historia. Även speltitlarna säljer bra med över 270 miljoner sålda spel fram till 26 maj 2016.

“Vi är verkligen tacksamma för det enorma stöd som våra fans och samarbetspartners världen över visat, vilket gjort det möjligt för oss att nå en viktig milstolpe på väldigt kort tid. Nu strävar vi efter att skapa fler spännande spelupplevelser för våra användare och bygga vidare på framgångarna för PS4-plattformen genom att erbjuda en oöverträffad spelkatalog och snart även en helt ny virtual reality-upplevelse, Playstation VR”, säger Andrew House, Sony Interactive Entertainment.

Lämna ett svar