Visste du att...
7.5

UEFA Champions League 2004-2005

Ett spel för dig som verkligen gillar fotboll.

Electronic Arts tillhör fotbollsentusiasters favoritföretag, varje år levererar de spel för alla typer av fotbollsfans – allt ifrån de måttligt intresserade till de riktiga hardcore-nissarna. Var på den skalan som spelet UEFA Champions league 2004-2005 placerar sig är inte helt lätt att säga, men mer åt hardcorehållet kan man nog konstatera.

Här får man både se till att sköta själva spelandet och även en massa bakomvarande funktioner så som att sälja och köpa spelare med mera. En match kan ha fler krav än vinst, det kanske ska vinnas med två mål eller så ska man skjuta minst 10 skott på mål och så vidare. Det här utökar kraven på spelandet, men om det gör det bättre eller sämre är en smaksak.

Som tur är finns många olika spel att välja på och det finns i stort sett något som passar just ditt fotbollsintresse – såvida det inte är obefintligt det vill säga. Är du en invigd person som uppskattar riktiga laguppställningar och gärna har ett finger med i spelet bakom kulisserna, då är det här kanske nåt för dig.