Visste du att...
The Last of us II - Paris Games Week
9

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II

Det är spelet är i skrivande stund allt annat än nytt, men det blev ett Black Friday-fynd för 99 kronor och det är kort och gott för bra för att inte få ett betyg.

The Last of Us
Första spelet var ett av de spelen som gjorde att inköpet av en Playstation 4 hade en mening. Det finns många spel som motiverar det så som Uncharted bland annat, men de flesta spelen som rullar frekvent släpps på alla plattformar.

The Last of Us Part II har därför en hel del att leva upp till och det är precis vad det gör. Det är ett bra spel rakt igenom. Handlingen är involverande och utförandet av allt från strider till simpla knapptryckningar är smidiga. Handlingen är självklart en subjektiv sak och om jag hade fått välja hade jag gjort ett antal val på ett annat sätt. Precis som det är med filmer, alla gillar inte saker som händer och så vidare.

Handlingen är så pass ordentlig att det vid flera tillfällen har känts som att nu är spelet slut, men det fortsätter i timmar. Sen kanske alla sekvenser inte är superkul, så som till exempel återblickar och livet på en bondgård. Men det är småsaker i det stora hela.

Allt som allt är The Last of Us Part II ett riktigt bra spel och om du inte har spelat det borde du göra det. Finns det för en hundring igen är det ett klipp.