Visste du att...
7.5

SSX Out of Bounds

Gillar du snowboardspel och äger en N-Gage, då är SSX Out of Bounds något för dig.

Snowboardspelet SSX har i princip landat på alla konsoler befintliga och nu alltså tiden här för Nokias speltelefon N-gage att få sin alldeles egen version.

För dem som spelat tidigare spel kännes allt igen, det är inte så mycket nytt – bortsett från det lilla formatet och att man kan bli avbruten av ett inkommande telefonsamtal. Kontrollen är lätt, nästan för lätt. Hoppar man, vilket man gör ofta och gärna, kan man göra otaliga trick i luften då luftfärderna varar enormt länge. Nästan för evigt kan det kännas som och tricken kan vara en 3600 graders snurr i stället för en 900. Det är extrem snowboard, så varför inte. Tricken görs lätt genom att styra åt något håll och trycka på en sifferknapp, svårare än så är det inte – och det är det som gör att spelet inte känns lika utmanande som konsolversionerna.

Grafiken är lite gryning och effekterna av att man åker snabbt är förvånansvärt lama. Om man ställer det mot konsolversionerna så är det givetvis stor skillnad och har man spelat dem är det här i princip samma sak. SSX Out of Bounds är ett bra spel som bygger på fantasifull snowboarding och är det vad du letar till din N-gage kan du sluta leta