Visste du att...
7.5

Laser Disco Defenders

Vad gör vi när Lord Monotone vill tvinga galaxen att dansa till hans torra musik? Kallar in Laser Disco Defenders såklart! Med deras svängiga musik, sprudlande klädsel och heta höftrullningar kan vi sova gott med vår pulserande discomusik i säkert förvar.

Som en av dessa discodoftande protagonister svävar man fram genom abstrakt bandesign och skjuter färgglad laser mot olika sorters fiender, allt med skön musik som grund. Varje bana skapas slumpmässigt så ingen spelomgång är den andra lik. När specifika uppdrag avklaras låses ny utrustning och vapen upp att växla mellan.

Hooken i Laser Disco Defenders är att varje projektil som avfyras studsar runt på banan för evigt. Utan återhållsamhet kan man lätt finna sig i ett hemmagjort bullet hell, därför behöver varje laserskott beräknas noggrant vilket är riktigt knepigt då spelaren alltid är i rörelse.

Laser Disco Defenders är ett charmigt litet spel att sätta tänderna i. Spelet kraschade en gång då jag var i menyerna, som tur var påverkades inte min sparfil av det.