Visste du att...
5

Full Auto 2: Battlelines

Det spelar ingen roll hur avancerad konsolen är såvida mjukvaran man stoppar i den är totalt värdelös.

Full Auto: Battlelines är ett spel jag kanske inte hade stört förhoppningar på av releasespelen till Playstation 3. Det gjorde i sin tur att jag tänkte att det finns en chans att bli positivt överraskad av spelet. Gissa om jag hade fel.Uppföljaren är verkligen en uppföljare. Mer av samma sak blandat med en lite upphottad story som tyvärr gör varken till eller från för spelet. Ett nytt arenaläge som liknar det man hittade i Desctruction Derby till Playstation en gång i tiden – bara sämre.

För att summera handlingen är det upp till spelaren att köra med sitt fordon och uträtta en del uppdrag. Det kan vara att vinna ett race eller att förgöra ett antal fiender. Oftast en kombination av de båda. Det finns lite olika ranking på vad man gör, så man vet om man är en badass eller inte. Sitter man med spelet finns chans att man är en eller annan form av ass – till exempel dumbass. För varje krona spenderad på Full Auto 2 är en slösad krona.

Spelet kan faktiskt köras i 1080p vilket är bra, även om det inte gör någon skillnad på innehållet. Det är inget att ha oavsett upplösning tyvärr.