Visste du att...

Test: Anker Mag Go – smart laddare till Iphone och tillbehör

Anker Mag Go

Anker är ett företag som tar en sak och så adderar de fler funktioner och gör lite av en schweizisk armékniv. Med sin trådlösa laddare har de gjort så att man kan ladda alla saker en riktig Apple-fanboy använder dagligen.

Tre i en laddare
Laddaren som man viker ut lite som en vikbar telefon ger plats åt en Iphone, hörlurar och klocka. Så som sagt allt som en Apple-fan använder dagligen. Den är dessutom smidig och har måtten 89x60mm och är 25mm tjock när den är vikt ihop. Vikten är 196 gram.

Den laddar i 15 watt och det är snabbare än många andra, även om det inte är i de hastigheter som Android-telefoner stoltserar med. Det ska dock tilläggas att det inte är speciellt ofta som man tvingas ladda under dagen och de allra flesta laddar nog över natten. Då är inte ultrasnabb laddning det viktigaste.

Ett bra tillbehör
Hur man summerar Mag Go är att den är enormt praktisk om man har tre saker som man vill ladda samtidigt. Den är smidig och står stabilt där den placerats. Är man på resande fot är den lätt att ta med sig.