Visste du att...

Grand Theft Auto VI kommer i slutet av nästa år

Grand Theft Auto VI

Världens mest efterlängtade spel skulle vi nog kunna kalla det. Det har mycket att leva upp till, men Rockstar brukar inte underleverera.

Finansiell rapport
Det är tider när det ska berättas för aktieägare hur det har gått och vad som komma skall. Då brukar det dyka upp lite nyheter för oss som inte bryr oss om kursen, utan bara vill spela bra spel. Take-Two Interactive Software har skickat ut sin rapport och då har många örat mot marken för att få mer information om när Grand Theft Auto VI kan komma att dyka upp.

Det vi visste sedan tidigare, som trailern från början av december 2023 berättade, var att det är 2025 det handlar om. Ingen är dummare än att förmoda att det då handlar om sista två kvartalet av året och förmodligen slutet av tredje eller fjärde. Men det gäller ju att få det verifierat.

Nu kan man läsa från rapporten att det förefaller så att spekulationerna är korrekta och att det handlar om i alla fall andra halvåret av 2025. Eller hösten 2025 som de säger och när jänkare pratar höst är det mycket senare än vi gör här hemma på lite svalare breddgrader. Om vi skulle satsa pengar på det så skulle vi göra det på mitten av oktober, men fönstret är nog mitten av september till sista veckan i november till 99 procent. Det är ju då alla vill släppa sina spel men många justerar sig efter andra titlar som de vet äter uppmärksamhet av spelare och media. Nu behöver inte GTA6 tänka på det viset, de är lite som rymdfarkosten i Spaceballs; We break for nobody. Var de än placerar sin lansering kommer andra att flytta sig.

På tal om trailern. Den har sedan början av december fått 190 miljoner spelningar! Och fick över 100 miljoner av dessa på några dagar. Intresset är som sagt stort, sa Bull, ja det är det sa Bill…