Visste du att...

South by South West arrangerar event i London nästa år

SXSW London

Idag meddelade South by South West (SXSW) att de expanderar till Europa med ett nytt evenemang i London juni 2025.

Austin Sydney och nu London
SXSW började i Austin och har etablerat sig under många år. Expansionen började med SXSW Sydney som startade 2023 och nu adderas alltså London i juni 202. Var och ett av eventen med sin egen distinkta prägel, eller det är i alla fall tanken så att man ska vilja åka på alla tre evenemangen och inte hålla sig till ett.

Under en vecka i juni kommer SXSW London att ta över dussintals lokaler, gallerier, klubbar och andra utrymmen i Shoreditch, känt som ett levande centrum för kreativitet och teknologisk innovation, samt för dess mångfald, energi, globala kök och nattliv. Evenemanget kommer att fortsätta utveckla Austins fokus på klimatförändringar och hållbarhet, med ambitionen att driva positiv förändring för kommande generationer.

Fler detaljer om SXSW London 2025-programmet kommer att meddelas under de kommande månaderna, med biljetter som ska gå till försäljning i oktober 2024 via eventets hemsida.