Visste du att...

PAX firar 20 år och släpper biljetter för PAX East

PAX East 2018 - Dag tre

PAX East 2024

PAX firar 20-årsjubileum i samband med PAX East i Boston 21-24 mars 2024.

Wicked Smaht
Utställningsarrangörerna Reedpop och Penny Arcade avslöjar att PAX East återvänder till Boston Convention and Exhibition Center torsdag den 21 mars till söndag den 24 mars 2024. Det blir en stor födelsedagsfest som firar evenemangsserien 20-årsjubileum.

Från sina blygsamma början i Bellevue 2004 har Penny Arcade Expo växt från en lokal händelse med lite över 3000 deltagare under sin första iteration till en internationell serie av evenemang som samlar hundratusentals spelentusiaster i Seattle, Boston, Philadelphia och Melbourne.

Biljetter för PAX East 2024 kommer att vara tillgängliga för köp från och med torsdag den 16 november. Fyra dagars biljetter kommer att vara tillgängliga för $250, och enstaka dagars biljetter för $67. Billigt är det inte.

”Nu när vi går in i PAXs tjugonde år kommer PAX East säkerligen att sätta igång saker på ett spektakulärt sätt”, säger Jerry Holkins, medgrundare av Penny Arcade, Child’s Play och PAX. ”För många år sedan trodde vi aldrig att vi skulle behöva en plats som Bostons otroliga Boston Convention and Exhibition Center. Men spelare bevisade oss fel.”

pax east 2019