Visste du att...

Googles Bard blir lite bättre

Bard kan nu interagera med appar och tjänster från Google

AI förefaller ju vara lite av framtiden och när Google idag skickade ut information om Bards nya funktioner lät vi ChatGPT skriva artikeln åt oss.

Bard: Den allt-i-ett AI-assistenten som nu iteragerar med Google
Bard är här för att revolutionera hur vi samarbetar med AI. Detta spännande experiment från Google har tagit interaktionen med generativ AI till en ny nivå och gör det möjligt för användare att skräddarsy sina upplevelser som aldrig tidigare. Med den senaste uppdateringen blir Bard ännu mer kraftfull och användbar än någonsin tidigare.

Anpassade Svar som uppfyller dina behov
En av Bards mest imponerande fördelar är dess förmåga att anpassa sina svar efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med att skapa reseplaner, handla online, eller förklara komplicerade vetenskapliga ämnen för dina barn, kan Bard göra det med lätthet. Nu har Bard förfinats ännu mer för att leverera svar som är ännu mer anpassade och relevanta för dina idéer.

Utökad tillgång till språk och länder
I ett ständigt strävan att göra Bard tillgänglig för fler människor runt om i världen, har Google utökat dess funktioner till över 40 nya språk och länder. Detta innebär att människor över hela jorden nu kan dra nytta av Bards kraftfulla funktioner, inklusive möjligheten att ladda upp bilder med Google Lens, få sökbilder i svar och anpassa Bards svar enligt deras preferenser.

Integration med Googles appar och tjänster
Idag lanserar Google Bard Extensions, en spännande ny funktion som gör det möjligt för Bard att samarbeta med Googles appar och tjänster på ett helt nytt sätt. Nu kan Bard söka och visa relevant information från verktyg som Gmail, Dokument, Drive, Maps, Youtube, Google Flights och Hotels, även när den informationen finns utspridd över flera appar och tjänster.

För att förklara hur kraftfullt detta är, låt oss säga att du planerar en resa till Grand Canyon och har flera flikar öppna i olika appar. Bard kan nu enkelt hjälpa dig att hitta de bästa resealternativen, vägbeskrivningar och till och med aktiviteter att göra när du är framme – allt inom samma konversation.

Säkerhet och sekretess
Google är dedikerade till att skydda din personliga information. Om du väljer att använda Workspace-tilläggen kan du vara säker på att ditt innehåll från Gmail, Dokument och Drive inte kommer att vara synligt för mänskliga granskare och kommer inte att användas för reklamändamål eller träning av Bard-modellen. Du har alltid full kontroll över dina sekretessinställningar och kan stänga av tilläggen när som helst.

Dubbelkolla svar och bygga vidare på konversationer
För att säkerställa att du alltid har korrekt information, har Bard nu en förbättrad ”Google it”-funktion. Med ett enkelt klick på ”G”-ikonen kan du låta Bard kontrollera information på webben för att stödja eller motsäga det givna svaret. Detta är ett kraftfullt verktyg för att säkerställa att du får den mest tillförlitliga informationen.

Om någon delar en Bard-chatt med dig via en offentlig länk, kan du nu också enkelt bygga vidare på den konversationen och ställa ytterligare frågor eller använda den som en grund för dina egna idéer.

Den mest kapabla modell hittills
Alla dessa spännande nya funktioner är möjliga tack vare uppdateringar av Bards PaLM 2-modell. Det är Googles mest kraftfulla modell hittills, som har tränats med toppmoderna reinforcement-tekniker för att vara ännu mer intuitiv och fantasifull. Oavsett om du vill samarbeta på kreativa projekt, arbeta på flera språk eller få hjälp med kodning, är Bard nu redo att leverera högkvalitativa svar med ökad precision.

Med dessa senaste uppdateringar har Bard blivit ännu bättre på att hjälpa dig att förverkliga dina unika idéer. Varför inte prova de senaste funktionerna på bard.google.com och upplev den framtid där generativ AI blir en ännu viktigare del av vår digitala värld.