Visste du att...

Undawn – nytt spel med Will Smith i huvudrollen

Will Smith

Kinesiska Tencents spelutgivare Level Infinite visar idag upp Will Smiths medverkan i kommande Undawn.

Will I am Legend
Alls vår Will Smith gör nu, vad vi vet, sitt första framträdande i spelbranschen. Eventuellt har han figurerat i något spel baserat på en av de filmer han är med i, men inget som ringer några klockor hos oss. Spelet släpps till PC, Android och Ios vad vi kan se och lanseringsdatumet är den 15 juni.

När man tittar på trailern ser det ut som hämtat från I am Legend där Will Smith har huvudrollen, men när man tittar på hemsidan för spelet ser det mer ut som PUBG – som för övrigt är ett spel som Tencent äger. I och med att det släpps på mobiler kanske det inte är en helt felaktig iaktagelse. Framtiden får utvisa.

Trailern nedan.