Visste du att...

Hooja-spel är under utveckling

Hooja – The Game

Grappara i Hooja har blivit populära landet runt, även om deras största och starkaste bas är i norra Sverige.

Spel
Deras video för ”Banan, citron, kiwi och melon” har vi skrivit om tidigare. Den var skapad av spelutvecklarkollektivet Auroa Punks och det är samma gäng som ligger bakom spelet. När man såg videon kunde man ana att det var plockat ur ett framtida spel och så var fallet kan vi nu konstatera.

Spelet riktar sig initialt mot mobiler, men då det säkert är utvecklat med en av de numera sedvanliga spelmotorerna kommer det nog att dyka upp på fler format om det faller spelarna i smaken. Kan Netflix göra lokalt innehåll borde ju även ett svensk spel, med svenska karaktärer och svensk musik kunna funka globalt?

Håll dig uppdaterad via spelets hemsida.