Visste du att...

Gamescom meddelar utställare och SXSW meddelar Sydney

Gamescom och SXSW

Mässor börjar vara en sak nu igen och då trampar alla arrangörer på gasen igen för att vinna tillbaka sin forna ställning och kanske rent av utöka sin verksamhet.

Gamescom
Vi har redan hört om stora aktörer som inte kommer att ställa ut på mässan, så som Nintendo och Playstation. Rätt stora tapp för mässan minst sagt. Det är nog förmodligen därför de väljer att skicka ut några av de mer namnkunniga utställarna nu, för att understryka att Köln och mässan är väl värda ett besök i augusti.

Bekräftade utställare
2K, 505 Games, Aerosoft, Amazon Web Services, AMD, Assemble Entertainment, Astragon Entertainment, Bandai Namco, Benq, Daedalic Entertainment, ESL Gaming, GIANTS Software, Handygames, Hoyoverse, Humble Games, Hyperx, Kalypso Media Group, Koch Media, Krafton, Level Infinite, Medion, Neowiz, Netease Games, Pico Interactive, Raw Fury, Razer, Samsung, Sega Europe, Steelseries, Taleworlds Entertainment, Team17, THQ Nordic, Thunderful, TikTok, Ubisoft, Warner Bros. Games, Western Digital, Xbox och Xsolla.

SXSW Sydney
South by South West som till vardags huserar i Austin, Texas, har meddelat att nästa år kommer de att expandera och även arrangera en mässa i Sydney, Australien. Speldelen är rätt liten på SXSW, men den inkluderas bland all typ av underhållning och det är alltid bra när spel inte ses på som en avart. Även om spelen inkluderas för att de representerar en enorm del av pengarna som spenderas på underhållning.