Visste du att...

E3 2022 är inställt

E3 2018

E3 2022 biter i gräset

Det är dock bara en paus meddelar arrangörerna och säger att mässan återvänder nästa år.

E3
Spelmässorna växer inte på träd numera och det är ganska självklart. PAX körde sin West-mässa och nu i april är det East som kommer att äga rum. E3 meddelade för inte allt för länge sedan att det kommer att bli en digital mässa och nu kastar de alltså in handduken helt och hållet.

Vad är då anledningen? Bristande intresse skulle vi förmoda. Under pandemin har flera nya spelare etablerat sina online-aktiviteter och de är vassare än E3 kort och gott. Om inte E3 ska gå under behöver det nog vara en fysisk mässa och även då behöver de göra mer än de gjort på senare år. Förlänga mässan över helgen och öppna den för allmänheten till exempel.

”E3 will return in 2023 with a reinvigorated showcase that celebrates new and exciting video games and industry innovations.” säger arrangörerna i ett meddelande, så vem vet, de kanske har en kanin i hatten för 2023. Vi hoppas det verkligen, för jäklar vad trist det är att inte åka till Los Angeles och E3.

Vi håller tummarna för E(202)3.

E3 2018