Visste du att...

Tencent startar ny spelutgivare och jobbar med många svenska titlar

Hej Level Infinite

Tencent har meddelat att de startar en ny spelutgivare som heter Level Infinite och inte helt oväntat med ett namn som det används Konsum-kringlan i loggan.

Level Infinite
Okej, Konsum äger inte den liggande åttan, men vi här hemma är rätt vana att se den. Level Infinite har en uppdaterad och mer i tiden åtta som ni kan skåda ovan. Nog om den liggande åttan.

Level Infinite ska ge ut spel och hjälpa studios att göra det på bästa sätt om vi har fattat pressmeddelandet rätt. De kommer att ge ut Off Planet och Don’t Starve: Newhome bland annat. Sedan kommer de att hjälpa en massa svenska studios som ger ut sina spel själv, däribland 10 Chambers, Fatshark och Sharkmob. Många hajar. Den fjärde studion som de nämner är Funcom, men de är ju norskar…

“Level Infinite’s launch represents the next stage in Tencent Games’ evolution as a global publisher and trusted brand. We look forward to bringing gamers high-quality titles wherever and however they play,” sade Michelle Liu, Tencent Games Global VD.

Level Infinite kommer att ha sin bas på två ställen, det ena i Singapore och det andra i Amsterdam. Utöver det kommer de ha personer lite varstans i världen.ㅤ