Visste du att...

Bärbar projektor för molnspelare från Xgimi

Spela stort var som helst

Molnspelande i alla ära, men man vill inte spela på sin telefon i onödan. Storleken har betydelse och Xgimi ser till att sudda ut begränsningar.

Bärbar projektor
Kanske ett passande namn att ha en produkt som heter Halo+ i dessa dagar, eller kanske inte? Xgimis bärbara och batteridrivna projektor heter i alla fall Halo+ och det bästa plussset är att om man planerar att spela Halo via molnet kan man använda enheten för att få en betydligt större bildskärm. Okej, man kan spela via molnet på dator och direkt på Xboxen, men om man är någostans där man inte har tillgång till den möjligheten.

Halo+ har 900 ANSI i ljusstyrka, full HD-upplösning, Android TV, Harman Kardon-högtalare och ett inbyggt batteri som räcker en hel film. Det senare säger pressmeddelandet, men vi förmodar att det beror på vilken film det är… allt är relativt. Vi vet inte exakt hur lång en film nu anses vara, men gissar att man får ut iaf två timmar och det säkert även på hur det som ska visas tar sig till Halo-enheten.

Inte gratis
Den är rätt dyr för att vara ärlig och det finns billigare alternativ. 9 799 kronor närmare bestämt. Men det kostar att ligga på botten. Läs mer om Halo+ här.