Visste du att...

Grand Theft Auto – The Trilogy The Definitive Edition

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Inget nytt under solen, men snyggare – och det är väl alltid bra det också i och för sig…

The Trilogy
GTA III fyller 20 år och det firas med Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Där återfinns GTA III, Vice City och San Andreas. De flesta har nog spelat tusentals timmar redan och det kanske kan vara svårmotiverat att spela om. Eller kanske inte, det är minst sagt en bra upplevelse. Nya spelare däremot, de har en liten guldgruva av spelglädje framför sig.

Självklart är spelet uppdaterat till en lite mer modern kvalitet och alltså vara snyggare än någonsin. Inget datum är meddelat, men spelet kommer att släppas i år till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One och Nintendo Switch. Android och Ios får också en version under första halvan av 2022.