Visste du att...

Spela svenska Vampire The Masquerade Bloodhunt idag

Vampire: The Masquerade Bloodhunt

Idag kan man spela det svenskutvecklade Bloodhunt gratis via Early Access på Steam.

Vampyrer från Malmö
Finns nog alltid någon som skulle säga att det inte är ett svenskt spel, men det bara baserat på att Skåne egentligen är Danmark. Men om man hoppar över de skämten – för en stund – så är Bloodhunt utveckla i Malmö av den relativt nya studion Sharkmob. Studion har funnits ett tag nu och har expanderat snabbt, men Bloodhunt är det första spelet de släppet. Eller, släppt och släppt, det är Early Access.

Nu kan man i alla fall spela det gratis, vilket man kommer kunna göra när det är släppt också då det är ett free to play-spel. Men det är alltid relevant att poängtera att det är gratis – gratis är gott. Det hela sker via Steam.

Det finns inget slutdatum på Early Access, men däremot meddelar de att spelet kommer vara nere den 14 september då de ska ses efter lite och är åter dagen efter.

Här hittar du Bloodhunt på Steam.