Visste du att...

PAX West i Seattle kräver att besökarna är vaccinerade

PAX West 2018

Paxxin West

Vaccin eller negativt Covid-test är vad som behövs om du vill besöka PAX i Seattle i september.

Att gå på mässa eller inte gå på mässa
Ja, det är frågan. Är det smart att gå på en mässa med tusentals människor i dagsläget? Förmodligen inte för att vara ärlig. PAX West i Seattle har nu meddelat att de kommer att kräva att besökarna är vaccinerande eller kan visa upp ett – nytaget förmodar vi – negativt Covid-test. De följer stadens och statens riktlinjer i och med detta, vilket är bra, men alla borde nog kräva det utan att det ska krävas kan man tycka.

”Prior to entry we will now require proof of a completed COVID-19 vaccination series or a negative COVID-19 PCR or antigen test, each to be verified with a valid, government issued ID.” kan man läsa i ett pressmeddelande från arrangörerna.

Förutom vaccin eller negativt test, egentligen borde det vara endast vaccin då man kan insjukna senare, kommer de även att kräva ansiktsmask. Det här gäller besökarna, utställarna och personalen.

PAX East 2018 - Dag tre