Visste du att...

Tag Heuer och Nintendo släpper armbandsur tillsammans

Tag Heuer Super Mario Limited Edition

Tag Heuer är ett av våra favoritmärken när det gäller armbandsur och ett annan favorit är Mario, vilket kanske gör det här till det perfekta samarbetet.

Tag Heuer x Super Mario
Vi gillar primärt de klassiska klockorna och är kanske inte helt och hållet sålda på smartklockor. Tag har dock inte släppt utseendet från de klockorna de är kända för och deras smarta klockor har lite mer stil än många andra. Med Mario på dem kanske dock stilen försvinner lite för att vara ärlig, men hur mycket Mario man vill visa upp kan man variera. Oavsett så ser klockan jäkligt nice ut och ett måste för superfansen. Vill du slå till finns den i begränsad upplaga från och med den 15 juli.

Läs mer på Tags hemsida >>