Visste du att...

Mer info om Vampire The Masquerade

Skånska vampyrer i juli

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt som spelet heter är utvecklat av relativt nya studion Sharkmob som har sitt säte i Malmö.

Vampire Royale
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt kommer att vara ett free to play-spel och de som är på bettet kan få spela den stängda alfan som kommer igång den andra juli.

Spelet är ett trejdepersons battle royale och kommer säkert att vara väldigt intensivt – hur kan det inte vara det med en massa vampyrer som springer runt. De springer för övrigt runt i Prag, vilket är en stad som sägs bjuda på en massa stiliga byggnader och annat.

”It’s great to finally unveil what the team has been working on since the inception of the studio. Our goal is to deliver a mature, unique experience for the genre. We hope Bloodhunt will become just that for fans of both battle royale games and Vampire: The Masquerade alike.” säger Sharkmobs vd Fredrik Rundqvist.

Om man inte är på hugget med alfan kan man spela Vampire: The Masquerade – Bloodhunt via steam sent under året.