Visste du att...

Mad Skills Motocross 3 släpps 25 maj

Mad Skills Motocross 3 ute 25 maj

Mer motocross åt folket. Tredje spelet i Mad Skills-serien landar inom kort på Android och Ios.

55 miljoner nedladdningar
Föregångaren har haft fler än 55 miljoner nedladdningar och Umeå-baserade Turborilla hoppas nog på minst lika många för tredje spelet. Nummer tre är snyggare än någonsin och har ökat på allt i jämförelse med tvåan skulle man kunna säga.

”Vi har jobbat med det här spelet under en längre tid och har konsulterat både våra egna spelare men också professionella motocrossförare under resans gång. Vi är riktigt stolta över spelet som vi släpper,” säger Mattias Wiking vd Turborilla. ”Vi tycker att det är en rejäl förbättring från våra tidigare spel på alla sätt, men samtidigt ser vi det här som startskottet för en lång resa. Vi fortsätter att lyssna på spelarnas synpunkter och kommer att uppdatera Mad Skills Motocross 3 med mer innehåll under många år framöver.”

Bilden överst är från andra spelet i serien, vill du se hur det tredje ser ut kan du kika på den här lite skitnödiga trailern.