Visste du att...

Digitala E3 blir gratis för alla

xbox E3

E3 blir gratis för alla

Vi saknar E3 och dess stängda dörrar för allmänheten.

Electronic Entertainment Expo
En gång i tiden var E3 gigantisk och var man inte i branschen var det omöjligt att besöka mässan. Utgivarna var kungar och festerna på kvällarna hade artister som George Michael, Go-Go Dolls, Smash Mouth, Garbage, The Calling och Maroon 5 med flera. Sen blev utgivarna onödiga och E3 blev i det närmaste irrelevant i jämförelse med PAX-mässorna. Mässan dog nästan och plötsligt fick allmänheten vara med och då dökt det upp cosplay-personer bland branschfolk – hallå… Sen kom viruset och det blev inga mässor alls. Så nu är E3 digitalt och då blev mässan plötsligt öppen för alla.

”E3’s 2021 digital show is a free event for all attendees. We’re excited to fill you in on all the real news for the event very soon.”

Texten ovan kan man läsa på E3:s Twitter. Vi håller andan – eller, inte riktigt. Vi gör som med de flesta andra digitala event, vi bryr oss inte speciellt mycket. Vi väntar på E3 2022 då vi äntligen kan åka till Los Angeles igen.

nintendo e3