Visste du att...

Gran Turismo 7 försenas till 2022

Gran Turismo 7 försenas

Covid-19 skördar dagligen offer och fler blir smittade i rasande takt, men trots det förefaller det som stora delar av Sverige – och världen – skiter i det och lever livet som vanligt. Skräpning.

Pandemin saktar ner
Gran Turismo 7 skulle kommit under 2021, men nu på grund av rådande omständigheter är spelet skjutet till 2022. Ett citat som åker runt på internet med en PR-person på Sony som källa är följande.

”GT7 has been impacted by COVID-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022,” säger onämnda PR-liraren och fortsätter ”With the ongoing pandemic, it’s a dynamic and changing situation and some critical aspects of game production have been slowed over the past several months. We’ll share more specifics on GT7’s release date when available.”

Man kan fundera på om man verkligen behöver ha en Xbox Series XS eller Playstation 5 än så länge – finns det någon titel som är utvecklad för bara de konsolerna. Eller någon som man verkligen vill spela? Klart att det finns spel som blir snyggare och bättre på nya konsolerna, men skillnaden är inte så markant att de är ett måste. Nu har vi inte några konsoler att spela på, så det kanske är därför som vi kom fram till den här slutsatsen. Men oavsett, har du köpt en PS5 för 10 000 kronor bör du känna dig rätt lurad nu – väl?

Bilden högst upp har inget med Gran Turismo att göra, det är en elbil från Sverige tillverkad i Kina.