Visste du att...

Demo för Monster Hunter Rise till Switch

Ny trailer och en demo för Monster Hunter Rise

Idag höll Capcom ett event där det avslöjades mer information om Monster Hunter Rise. Vi fick bland annat veta att det i morgon, den 8 januari, släpps en demoversion för spelet som kommer att vara tillgänglig till slutet av januari.

Ny trailer
En ny trailer visades också upp under eventet där vi fick se mer av hur Wyvern Riding kommer att fungera, ett nytt monster, en samling av återvändande klassiska monster och nya, väldigt frostiga jaktmarker.

Demo
I demoversionen kan du testa olika jaktmöjligheter, både offline på egen hand eller för upp till fyra spelare offline lokalt eller online. 14 olika vapentyper finns tillgängliga i demoversionen.

Nedan finns allt listat som är med i demot.

Träning
Lär dig grunderna i hur man jagar monster. Här får du också lära dig hur du använder nya funktionen Wirebug och Palamute-ridning. Detta spelläge kan inte spelas tillsammans med andra.

Wyvern Riding
Lär dig mer om Wyvern Riding, en ny funktion där du kan rida och guida monster. Detta spelläge kan inte spelas tillsammans med andra.

Beginner Quest: Great Izuchi
Perfekt för nybörjare eller spelare som inte spelat på ett tag. Kan spelas själv eller lokalt och online med andra spelare.

Intermediate Quest: Mizutsune
En rejäl utmaning för erfarna spelare. Kan spelas själv eller lokalt och online med andra spelare.

Goss Harag

En annan sak som avslöjades var ett helt nytt monster, den isiga Goss Harag. En riktigt frosting best som kommer att skicka kalla kårar längs din ryggrad. Den härskar på snöiga fält i landskapet Frost Islands i sin jakt efter nya offer och den attackerar med gigantiska klor av is.

Många andra klassiska monster från andra Monster Hunter-spel kommer att dyka upp i Monster Hunter Rise. Några av dessa är Lagombi, Khezu, Great Baggi, Barioth, Mizutsune och Tigrex. Fler nya och återvändande monster kommer att avslöjas de kommande månaderna.

Monster Hunter Rise släpps till Nintendo Switch den 26 mars 2021.

Trailern ser du här.

Eventet ser du här om du missade det.