Visste du att...

Thunderful köper upp Station Interactive baserade i Karlshamn

Thunderful shoppar

Karlshamn-baserade The Station Interactive ingår nu bland många andra i Thunderful Gruoup.

Gött götti-gött-gött
Orden ovan är nog vad många har som bild av Karlshamn på grund av en reklam som snurrade i tv för ett gäng med år sedan. En annan sak kanske var att Tarsier fanns där och det är faktiskt The Station Interactive som var grunden för Tarsier en gång i tiden. Tarsier öppnade sedan ett kontor i Malmö för att sedan bryta isär de två studiorna. Namnet Tarsier blev kvar i Malmö och Karlshamn fick i stället Stationen eller The Station, som de ofta kallas i stället för hela namnet.

Stationen har 35 anställda, vilka alla fortsätter jobba på som vanligt men under ny flagg, och även deras IP:n ingår i köpet.